Активности на станарите

Релаксирање на станарите со неколку мали фискултурни вежби.

Видео 1

 


Дочек на 2011 година

Погледнете како станарите на Домот ЖАНА весело ја пречекаа новата 2011 година. Нека ви е и на вас среќна новата година
Видео 1